Frigo Nieuw-Vennep vervangt plafonds

vrieshuis Amsterdam diepvriesopslag

Nog 1.000 vierkante meter te gaan…. Met als uitgangspunt dat klanten niets van de werkzaamheden mochten merken, heeft Frigo Nieuw-Vennep in 2015 in twee diepvriesmagazijnen gefaseerd 1.800 m2 aan plafond vervangen.

Nog eens 1.000 m2 is in het vrieshuis ook aan vernieuwing toe en zal begin volgend jaar worden aangepakt. “Wanneer hangt helemaal af van de bezetting van de vriesopslag en de agenda van onze cliënten,” legt bedrijfsleider Ron Sprengers uit. “Op 1.000 m2 kunnen we 3.000 pallets kwijt. De overgebleven plafonddelen worden pas aangepakt als de planning van onze klanten het toelaat. Oftewel: als er in de overige vriescellen met een gezamenlijk oppervlak van 17.400 m2 plaats genoeg is voor de 3.000 pallets die we tijdelijk niet kwijt kunnen in de cel die wordt vernieuwd.”

De cellen worden voorzien beter isolerende plafonddelen, waardoor er minder energie gebruikt wordt. Een dergelijke aanpak past prima bij de unieke ‘Frigo-filosofie’: klantvriendelijk en efficiënt, veilig en vlot, no-nonsense, op kwalitatief hoogstaande wijze, gecertificeerd én duurzaam.

Over de Frigo Group

Frigo Nieuw-Vennep maakt deel uit van de Frigo Group, een full service logistieke dienstverlener van diepvriesproducten voor derden. Frigo Group heeft tevens vestigingen in ’s-Heerenberg en Geldermalsen.