Transport bestemming… Nederland!

Als onderdeel van de Frigo Group, is Frigo Group Transport een Nederlands familiebedrijf met een vrieshuis in Nieuw-Vennep en een warehouse in Geldermalsen. Logisch dus dat Nederland sinds de start in 1973 een streepje voor heeft op het gebied van diepvriestransport.

Goederentransport

Met uitstekend opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs en een modern, innovatief en duurzaam wagenpark als basis, is ook het niet-geconditioneerde goederentransport uitgegroeid tot een belangrijke pijler onder de logistieke totaaloplossingen die Frigo Group Transport en Frigo Group Logistics hun klanten bieden. Dag in dag uit en tot in de verste uithoeken van Nederland.

Nederland is uiteraard ook het vertrek- en eindpunt voor de internationale transporten die dagelijks door Frigo Group Transport worden verzorgd met koel/vrieswagens, tautliners en huifwagens. Zowel het vrieshuis in Nieuw-Vennep als het warehouse in Geldermalsen zijn belangrijke troeven bij de logistieke ontzorging die klanten kan worden geboden. Een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding gaat daarbij hand in hand met transport, op- en overslag en (fijn)distributie die mede dankzij ISO 9001 certificering aan alle (kwaliteits)eisen voldoen.